Webinars

Webinars

Klein beetje tekst als description

COLOR.ME START

Met COLOR.ME START verhoog je de kennis van de cruciale elementen van kleur en diagnose om te voldoen aan de verwachtingen van jouw klant. Verken en krijg een diepgaand inzicht in de productportfolio van COLOR.ME.

Bekijk webinar

K18 HAIR LIKE NEW

Hair like new! De enige gepatenteerde bioactive peptide behandeling waarvan klinisch is bewezen dat het beschadiging tegen gaat. Kom meer te weten over K18 tijdens dit webinar hoe K18 werkt en waarvoor het bedoelt is.

Bekijk webinar

LEARN.ME

Kennis van het product zorg ervoor dat je de wensen van je klant kan creëren. Tijdens deze LEARN.ME behandelen wij alle dagelijkse of uitzonderlijke vragen die jij eventueel hebt. Zo kan jij de perfect product cocktails adviseren of de perfecte look creëren.

Bekijk webinar

SUMMER.LOOKS

Creëer de ideale SUMMER.LOOK voor een dagje op het strand of een lunch at the beach. Wat zijn hiervoor de ideale producten en snelle tips & trick to have a SUMMER.LOOK.

Bekijk webinar

SHOW.ME (ENG)

Duik in de wereld van KEVIN.MURPHY high fashion shows en laat je inspireren door echte meesters in hun vak terwijl ze je meenemen op een digitale reis en ontdek enkele van onze favoriete catwalk- en showlooks.

Bekijk webinar

FORMULATION AND EDITORIAL TRENDS (ENG)

Het formuleren van haarkleur is het belangrijkste onderdeel om het perfecte resultaat te bereiken. Deze les is bedoeld om je technische vaardigheden te verbeteren, je advies te verbeteren en je te helpen de best mogelijke kleurresultaten om seizoensgebonden looks te behalen.

Bekijk webinar

INSTA.WORTHY (ENG)

INSTA.WORTHY heeft alles te maken met het navigeren en versterken van je aanwezigheid op sociale media, en uiteindelijk je merk. Leer tips en trucs om je merk naar je klanten te communiceren, digitale consulten aan te raken en sociale media te gebruiken als hulpmiddel om communicatie en verkoop op te bouwen.

Bekijk webinar

TEXTURE.SHAPE.FINISH (ENG)

In deze interactieve virtuele webinar ontdek je alle tips & trucs over producttoepassing en keuze die het creatieve team van KEVIN.MURPHY gebruiken voor campagnes en catwalkshows. Duik in de editorial wereld van het product en zie in realtime hoe we de iconische textuur, vormen en resultaten bereiken.

Bekijk webinar
Sorry, geen resultaten voor jouw zoek / filteropdracht...