Videos

Videos

Klein beetje tekst als description

Play Video

CURL.REGIME

Het KEVIN.MURPHY CURL regime definieert en verbetert krullend en golvend haar met gewichtloos vocht en een zeer gunstige mix van 6 Australische fruitextracten, baobabzaadolie, aloë vera en essentiële aminozuren – behandel het haar zoals je wilt.
Play Video

SCALP.REGIME

Het KEVIN.MURPHY SCALP.SPA regime is het antwoord op al jouw hoofdhuid behoeften. Deze sterproducten zitten boordevol ingrediënten die de huid verzachten, zoals micellen en extract van selderijzaad om op milde wijze vuil en onzuiverheden te verwijderen, het vocht vast te houden en de hoofdhuid te kalmeren.
Play Video

BLOW.DRY WASH & RINSE

We zijn verheugd om een geheel nieuwe uitbreiding van ons gerenommeerde BLOW.DRY-regime aan te kondigen met de toevoeging van BLOW.DRY WASH & RINSE, die nu een compleet systeem van door warmte geactiveerde stijlverlengers en -beschermers biedt.
Play Video

KILLER.CURLS WASH & RINSE

Maak kennis met de nieuwste toevoegingen aan het CURLS regime: de KILLER.CURLS WASH, RINSE & TWIRLS. Het CURLS regime definieert, verbeterd en creëert perfecte krullen en golvend haar met gewichtloze moisturisers die het haar verzorgen.
Play Video

BLONDE HIGH.LIFT

The BLONDE HIGH.LIFT is een unieke nieuwe lijn samengesteld om ultralichte blonde resultaten te bereiken met warme, koele en neutrale opties. De BLONDE HIGH.LIFT licht tot 5 niveaus het haar op terwijl de haarvezel wordt verzorgd en is de eerste en enige high lifts op de markt met biologische en gemeenschapsgeëngageerde ingrediënten in de formule.