Over ons

Showpony is een Australisch haarmode- en beauty merk dat al ruim 35 jaar haarextensions, accessoires, training en ondersteuning biedt aan klanten en salon professionals overal ter wereld. We begrijpen welke rol we spelen in het leven van onze klanten. Wij helpen hen er goed uit te zien en zich bovenal goed te voelen. Daarom bieden we advies en ondersteuning die zij nodig hebben om zelfverzekerd een persoonlijke transformatie te realiseren. 

Waarom kiezen voor Showpony?

Merk met een geschiedenis

Toonaangevend bedrijf op het gebied van haarextensions in Australië met ruim 35 jaar ervaring en al 13 jaar hét Australische premiummerk voor hairextensions. 

Eco-friendly

Showpony is het eerste haarextensions merk ter wereld dat zijn producten duurzaam verpakt en de impact op het milieu zoveel mogelijk beperkt. 

Kwaliteit

Toonaangevend in de productie van kwalitatieve hairextensions en producten dankzij een 6-stappen kwaliteitsprogramma om altijd het haar te kunnen bieden waar je van houdt.

Marketing

Wij bieden onze salonpartners de beste marketingondersteuning en -materialen binnen de branche. 

Innovatie

Focus op innovatie en veilige aanbrengmethodes, met 36 natuurlijke kleurtonen.

Educatie

Digitaal opleidingsportal waardoor we efficiënt kunnen opschalen. Het eerste universele kleurcoderingssysteem om de kleurselectie zo eenvoudig mogelijk te maken voor de stylist.

​​Showpony haarextensions

Bieden dé oplossing voor veelvoorkomende haar uitdagingen. Helpen vrouwen er mooi uit te zien en zich mooi te voelen. Haarextensions maken transformatie mogelijk. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit menselijk haar Remy A+.

Showpony Education

Unleash your potential with us.

Online Education

To access our online Education portal please click here to go to our wholesale website for salon professional only:

Book Digital or In-Salon Education

Ready to book in with a Showpony Educator? Click here to schedule a time that suit you best:

Just need to ask a question?

For more information connect with us via email education @showponyaus.com.au