Scroll voor meer
FAQ
Bezoek & tickets
Ik kan de show toch niet meer bijwonen, kan ik mijn ticket annuleren?

Het is in principe niet mogelijk om gekochte tickets te annuleren, maar er is één uitzondering: een afgelast of verschoven event waarvoor je een ticket hebt gekocht. In dit geval heb je een mail ontvangen met instructies over hoe je jouw ticket kunt annuleren.

Zijn er kluisjes beschikbaar om mijn spullen in op te bergen? 

Ja, er zijn kluisjes beschikbaar. Tijdens je bezoek kun je ter plaatse een locker reserveren.

Ik ben iets verloren tijdens mijn bezoek aan RUN.WAY in REMASTERED, wat moet ik nu doen?

REMASTERED en KEVIN.MURPHY zijn niet verantwoordelijk voor je verloren voorwerpen. Je kunt echter wel per e-mail contact opnemen met REMASTERED: info@remastered.nl.

Ik heb een ticket gekocht voor RUN.WAY, maar geen bevestiging gehad. Wat kan ik nu doen?

Stuur in dit geval een email naar education@bookies.nl, dan pakken wij het voor je op.

Is het nodig om het ticket te printen voor mijn bezoek aan RUN.WAY in REMASTERED?

Het is niet nodig om voorafgaand aan je bezoek het ticket te printen. Bij aankomst kun je je e-ticket(s) laten zien op je telefoon.

Kan ik REMASTERED bezoeken als ik epilepsie, ADHD etc. heb? 

REMASTERED maakt gebruik van de meest geavanceerde technieken op het gebied van licht en audiovisuele effecten en is daarom niet geschikt voor mensen met epilepsie. Deze effecten kunnen als intens ervaren worden. Ook bevat REMASTERED een aantal smalle donkere ruimtes. Mocht je gevoelig zijn voor claustrofobie, dan kun je dit vooraf melden bij een van de KEVIN.MURPHY-medewerkers. Zij kunnen je ter plekke omleiden zodat je alsnog kunt genieten van de experience.

Kan ik de show verlaten wanneer ik dat wil? 

Als je om welke reden dan ook de show moet verlaten, kan je dit kenbaar maken bij een van onze medewerkers. Zij begeleiden je naar de entreehal.

Is RUN.WAY in REMASTERED rolstoeltoegankelijk?

Ja, het event is rolstoeltoegankelijk. Elektrische rolstoelen kunnen echter niet worden toegelaten vanwege het hoge risico op schade aan gevoelige apparatuur en de oppervlaktes waarop geprojecteerd wordt.

Is RUN.WAY in REMASTERED bereikbaar met het openbaar vervoer?

Vanaf Rotterdam Centraal Station kan je de show het beste bereiken met de metro of tram. Metrolijn D of E richting Slinge of Spijkenisse (De Akkers) (uitstappen bij station Leuvehaven). Indien je ervoor kiest om met de metro te komen, houdt er dan rekening mee dat het vanaf station Leuvehaven nog circa vijf minuten lopen is naar REMASTERED.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Het is mogelijk om je auto te parkeren in de naastgelegen Erasmus Garage (Willemsplein 100) of in de naastgelegen APCOA Scheepvaartkwartier garage (Van Vollenhovenstraat 5G). Wil je van tevoren een parkeerplek reserveren? Dat kan bij een aantal parkeergarages via volgende link https://maps.parkbee.net/?l=REMASTERED,%20Willemsplein,%20Rotterdam,%20Netherlands&endDate=2023-02-10T15:00:00.000Z&date=2023-02-10T14:00:00.000Z. Deze parkeergarages zijn op zo´n 10-15 minuten afstand lopen.